Actualitat

Notícies Veure tot

ArticlesVeure tot

Estadis docents. Com reclamar el deute contret?

Els estadis docents són una retribució complementària que valora l’experiència del professorat. L’any 2012, i fruit de les retallades pressupostàries, es va preveure que aquest complement, en el primer tram, s’assolís cada 9 anys en comptes de cada 6 anys(els anomenats «sexennis») com es venia fent fins al moment. Els darrers acords de govern i sindicats permeten que es pugui retornar als sexennis, prèvia aprovació dels pressupostos, però una bona part de la comunitat docent no vol renunciar a reclamar el deute contret pels anys anteriors congelats. I això és possible.

llegir més...

Impugnada una convocatòria pública per la injustificada desproporció del càlcul de mèrits

El Jutjat contenciós Administratiu 11 de Barcelona ha estimat el recurs presentat a instàncies de Col·lectiu Ronda per impugnar les bases d’un concurs públic destinat a cobrir una plaça d’arquitecte tècnic a un ajuntament del Maresme al considerar que un dels requisits d’accés era injustificadament discriminatori ja que valorava de manera desproporcionada els mèrits corresponents a la prestació de servei a entitats públiques.

llegir més...

En suport a la Laura Rodríguez. Per la dignitat de la professió

Des del Col·lectiu Ronda volem expressar tot el nostre suport i solidaritat amb la Laura Rodríguez, advocada i sòcia d’Arrels Advocades, i tres treballadores de la comissió d’investigació de situacions d’assetjament al Parlament de Catalunya, arran de la intolerable denuncia presentada contra elles pel partit Junts per Catalunya.

llegir més...

Els nostres blogs

Publicacions

Veure tot

Guia informativa sobre l'amiant

L'amiant causa més de 2000 morts cada any a l'Estat espanyol. Però, tot i així, continua sent un gran desconegut per a la població. Per redreçar aquesta situació, l'Associació de Víctimes Afectades per l'Amiant de Catalunya (AVAAC) publica aquesta imprescindible «Guia informativa sobre els riscos de l'amiant», en col·laboració amb Col·lectiu Ronda, El Periódico de Catalunya i la Plataforma Cerdanyola 2000. 

El Col·lectiu Ronda

Una història coral que explica la trajectòria del despatx des del seu naixement i fins als nostres dies, des d'una col·lectivitat de professionals del dret, passant per un despatx típicament laboralista, ampliant-se a altres branques del dret i el cooperativisme, sempre al servei dels treballadors i de les classes populars.