Col·lectiu Ronda

Sala Eva

El  juny de 2014, des del Col·lectiu inauguràvem oficialment la Sala EVA amb la celebració de la conferència “Sala EVA: un lloc on respirar”. La Sala EVA (Espai amb Valor Ambiental) està destinada a ser l’espai de treball on els advocats i advocades del Col·lectiu Ronda puguem rebre i atendre en les millors condicions possibles a les persones afectades de sensibilitat química, electrohipersensibilitat i altres patologies d’origen ambiental. L’espai, però, també té la vocació d’esdevenir un veritable punt de trobada i referència a Barcelona per als col·lectius i organitzacions que agrupen i representen a les víctimes de patologies ambientals.

La Sala EVA  és un exercici d’arquitectura avantguardista desenvolupat pel Col·lectiu Ronda aplicant criteris de bioconstrucció i de biohabitabilitat. Un lloc de trobada i treball ubicat a les nostres oficines centrals, al bell mig de Barcelona, concebut per assegurar el benestar de les persones afectades per malalties ambientals que ens visiten.

El disseny de la Sala EVA ha anat a càrrec de l’arquitecta Valentina Maini i la biòloga  Elisabet Silvestre amb la premissa d’aconseguir les característiques ambientals més semblants a una “sala blanca”, un espai amb una qualitat ambiental més biòtica i adient per a les persones sensibles, evitant introduir agents ambientals de risc per a la salut -físics, químics i biològics- i eliminant o reduint al màxim els existents.

Per a reservar la sala es pot escriure a salaeva@cronda.coop

Accés a la Sala Eva
Sant Pere Més Alt, 59, bis
Mira el mapa