Habitatge i entorn

Habitatge i entorn

L'habitatge és un Dret essencial i, per suposat, una necessitat ineludible. Ja sigui en règim de compra o de lloguer, la immensa majoria de nosaltres ens veurem abocats, un moment o altre, al procés d'accedir a un habitatge amb tot allò que comporta, incloent-hi la signatura de contractes, la rúbrica d'un préstec hipotecari o el seguit de tràmits administratius que -també si disposem d'un pis que pretenem llogar- cal complimentar adequadament.

És possible també patir les conseqüències de situacions d'impossibilitat de fer front als nostres pagaments o l'aparició de problemes de tot tipus vinculats amb la construcció que poden requerir igualment d'assessorament professional.

Per últim, però en absolut menys important, cal considerar que el nostre habitatge està situat en un determinat entorn que tenim dret a que sigui saludable i convenientment preservat en la seva integritat paisatgística, protegit de la presència abusiva i amenaçadora de tòxics ambientals i d'agressions territorials que el poden alterar de forma substancial i no desitjada.

Especialitats

Casos

Veure tot

Notícies relacionades

 • Banc Sabadell haurà de retornar més d'un milió d'euros

  El Tribunal Suprem ratifica la condemna contra Banc Sabadell obtinguda per Col·lectiu Ronda que obliga l'entitat a retornar a una clienta més d'un milió d'euros en concepte de danys i perjudicis per les liquidacions negatives causades per un swap hipotecari subscrit l'any 2008.

  llegir més...
 • Cas Dentix: més de 100.000 afectats/des

  El tancament de les més de 300 clíniques Dentix, dedicades a la salut bucodental, i la petició de concurs de creditors per part de l’empresa amenaça el futur de les més de 100.000 persones afectades a tot l’Estat. En aquest article us donem consells sobre com procedir i us facilitem documentació per defensar els vostres drets.

  llegir més...
 • Informació IMPORTANT sobre les demandes per l’IRPH

  Les sentències del Tribunal Suprem donades a conèixer el passat dia 13 de novembre afecten greument les demandes relacionades amb l'IRPH ja interposades i les que poguessin presentar-se en el futur. Davant d'aquesta situació, considerem necessari analitzar amb sinceritat i honestedat les perspectives de futur pels perjudicats i perjudicades.

  llegir més...
Veure tot