Bankpime

Bankpime

Bankpime, una banca d'inversió especialitzada en la comercialització de productes complexes, no va informar de manera adequada al petit consumidor que els productes que contractava per obtenir rendibilitat eren de risc. Productes que es van oferir com a rentables i segurs i que es va demostrar que no ho eren, enduent-se per davant els estalvis dels inversors. Estem parlant de bons de Fergo Aisa, preferents islandeses de Kaupthing Bank i Landsbanski Island, preferentes del Popular Capital, valores de Lehman Brothers, de Comerzbank o obligacions de General Motors.

Després de la crisi, Bankpime va ser adquirida per CaixaBank, quedant-se però només amb els actius financers, però no amb els passius (on hi havia les reclamacions dels clients que es van formular en el seu dia): es desentenia dels clients que havien invertit en els seus productes de risc.

Una sentència del Tribunal Suprem de novembre de 2017 va establir aquesta pràctica com a frau. És hora de reclamar els diners invertits a Bankpime i és CaixaBank qui ha de respondre.

Contacta amb nosaltres


Vull rebre informació comercial sobre serveis de Col·lectiu Ronda per correu electrònic