Banco Popular. Es hora de reclamar

Banco Popular. ES hora de reclamar.

Els accionistes, bonistes o preferentistes de Banco Popular tenen motius per reclamar els seus diners. Un informe dels pèrits de Banc d'Espanya denuncien una vegada més les irregularitats comptables de Banco Popular. Nou impuls doncs a les demandes d'accionistes ja interposades o les que s'interposin en el futur. Les conclusions, en el marc de la investigació que es desenvolupa a l'Audiència Nacional per dirimir les responsabilitats de la crisi de Banco Popular, assenyalen que la imatge de solvència de l'entitat que es va traslladar a l'opinió pública, especialment amb motiu de l'ampliació de capital de maig i juny de 2016, poc o gens tenia a veure amb la veritable situació econòmica de l'entitat. Es hora de reclamar.

Recentment, des de Col·lectiu Ronda vam aconseguir una important sentència que obligava a reemborsar el valor de la inversió d'un accionista de Banco Popular en considerar que la informació aportada per l'entitat no permetia als inversors «fer una avaluació, amb la suficient informació» del veritable risc assumit amb l'adquisició de les accions.

És hora de reclamar les inversions fetes, ja que els comptes anuals que apareixien reflectits en el fullet de l'ampliació de capital que es va facilitar als clients es van realitzar sense respectar aspectes fonamentals de la normativa comptable i, per tant, no mostraven la situació real del banc. El nostre equip d'especialistes en abusos i malpraxis bancària us pot ajudar.