Preguntes freqüents

Què és el Col·lectiu Ronda?

El Col·lectiu Ronda és una cooperativa formada per més de 100 persones entre advocats, economistes, tècnics i administratius. Un equip pluridisciplinari que, des de fa més de 40 anys, treballa al servei de les persones oferint el millor assessorament en els camps jurídic, laboral, econòmic i social.

Som una organització independent de qualsevol partit polític o sindicat que s’esforça dia a dia per protegir els drets individuals i col·lectius de la ciutadania. La nostra màxima prioritat és la defensa dels interessos dels treballadors i les treballadores, encara que no ens limitem a actuar en l’àmbit del Dret laboral: el Col·lectiu Ronda no ha deixat mai d’ampliar el seu ventall de serveis i, actualment, disposa d’especialistes que poden oferir un assessorament de qualitat en qualsevol branca del dret.

A més a més de l’assistència jurídica, el Col·lectiu Ronda també manté un ferm compromís amb la millora de la nostra societat. És per això que treballem per fomentar el cooperativisme i posem tota la nostra experiència al servei de les entitats d’economia social com una alternativa més justa i solidària a l’actual ordenament econòmic.

llegir més...

En quines àrees del dret treballa el Col·lectiu Ronda?

A banda de la tradicional vinculació amb el Dret laboral, al Col·lectiu Ronda disposem d'especialistes que us poden oferir el millor assessorament dins qualsevol altra branca del Dret.

Podeu trobar més informació al web a l'apartat d'àrees de pràctica i especialitats.

llegir més...

Què és el sistema d'abonaments i quins avantatges m'ofereix?

El sistema d’abonaments està pensat per afavorir que tothom, persones o col·lectius, tingui un accés avantatjós als nostres serveis i rebin el millor assessorament possible en el camp jurídic, laboral, econòmic i social. Per mitjà de l’abonament, els nostres clients poden realitzar les seves consultes de manera gratuïta i beneficiar-se d’importants reduccions d’honoraris.

L’abonament pot ser individual o familiar. També els col·lectius, les cooperatives i les entitats d’iniciativa social poden gaudir de la comoditat i els beneficis que ofereix la seva contractació.

Si voleu saber més sobre abonaments cliqueu aquest enllaç o bé truqueu al 93 268 21 99.

llegir més...

On cal adreçar-se per contractar un abonament?

Podeu fer-ho per mitjà del web a l'apartat Abonaments o bé trucant al 93.268 21 99.

llegir més...

És necessari contractar un abonament per poder fer consultes?

No. L'abonament ofereix múltiples avantatges, incloent-hi importants descomptes, però no és imprescindible per accedir als serveis dels nostres tècnics, advocats i advocades. Qualsevol que ho desitgi pot posar-se en contacte amb nosaltres i concertar una visita.

llegir més...

És possible plantejar preguntes i consultes de caire jurídic o legal per correu electrònic?

La majoria de preguntes que poden plantejar els nostres clients i abonats són excessivament complexes com per respondre-les mitjançant el correu electrònic. Gairebé sempre és imprescindible concertar una visita i mantenir una trobada amb algun dels nostres advocats o advocades per tal que tingueu ocasió d'explicar la vostra situació en detall i aportar, si és que s'escau, la documentació necessària. En l'apartat de visites del web existeix però l'opció de visita virtual.

llegir més...

Com es pot concertar una visita?

Es pot per via telefònica al 93 268 21 99 o mitjançant l'apartat de concertar visita del nostre web.

Si ho preferiu us podeu adreçar també directament als despatxos de què disposem a altres localitats (Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Mollet, Rubí i Tarragona). Podeu consultar adreces i telèfons al nostre apartat de Despatxos del web.

llegir més...

Les visites han de ser a títol individual o també es poden fer en representació d'un col·lectiu?

De totes dues maneres. Els col·lectius poden concertar visites per plantejar dubtes o resoldre qüestions que els afecten com a grup. De la mateixa manera, també és possible contractar un abonament col·lectiu.

Podeu trucar per demanar més informació al 93 268 21 99 o mirar l'apartat d'abonaments.

llegir més...

A banda de Barcelona, a quines altres ciutats hi té despatxos el Col·lectiu Ronda?

Actualment, el Col·lectiu Ronda disposa de despatxos repartits per bona part del territori català (Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Mollet del Vallès, Rubí i Tarragona) des d'on podem atendre qualsevol persona. També disposem d'un despatx a Madrid i treballem amb altres despatxos associats.

Podeu veure on són els despatxos i qui hi treballa, anant a l'apartat de Despatxos del web.

llegir més...

El Col·lectiu Ronda pot atendre visites a les localitats on no hi té despatx?

En termes generals, no. Tot i així, al Col·lectiu Ronda disposem de despatxos associats a les localitats de Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Vilafranca del Penedès on es rep el mateix tracte que es rep  a les nostres pròpies instal·lacions. Podeu veure l'adreça dels despatxos associats dins l'apartat Despatxos del web.

llegir més...

Què és Can Fulló?

Can Fulló és la casa pairal del Col·lectiu Ronda. Una masia del segle XVIII completament restaurada i envoltada de natura al Maresme. Els col·lectius o entitats que ho desitgin poden utilitzar-la per dur-hi a terme activitats de treball i convivència.

Teniu més informació aquí.

llegir més...

Què significa que el Col·lectiu Ronda sigui una cooperativa?

Significa, entre d'altres coses, que al Col·lectiu Ronda som coherents amb la nostra visió d'una societat més justa, on el teixit productiu estigui organitzat en base als principis d'autogestió i participació.

Una cooperativa és una empresa gestionada democràticament pels socis treballadors que en formen part. Els integrants d'una cooperativa comparteixen en condicions d'igualtat la titularitat de l'empresa i, per tant, les responsabilitats que això implica.

El cooperativisme com a pilar de l'economia social és una aposta per la solidaritat i l'equitat.

llegir més...