Un despatx històric molt a prop teu

El despatx de Mataró va obrir les portes l'any 1972 per defensar els drets de les persones treballadores. Dos dels fundadors del Col·lectiu Ronda, Pep Manté i Joan Lluís Jornet van ser els que el van posar marxa. Avui el Despatx acull totes les àrees Del Dret.

llegir més...

Especialistes en Dret Laboral

A Col·lectiu Ronda de Mataró estem especialitzats en totes les àrees del Dret però posem especial atenció al dret laboral, com a despatx laboralista que som defensant persones treballadores davant de qualsevol problema que se'ls pugui presentar.

llegir més...

Notícies Veure tot

Sentència anul·la 2 targetes de crèdit de Wizink

El Jutjat de Primera instància nº 1 de Badalona dicta una innovadora sentència que anul·la el contracte de dues targetes de crèdit de la modalitat revolving comercialitzades per Wizink en considerar que la informació subministrada per l’entitat «no compleix amb les exigències de transparència, claredat, concreció i senzillesa»

llegir més...

Recuperar les despeses de constitució de la hipoteca

Col·lectiu Ronda i ASUFIN col·laboraran per presentar demandes conjuntes per aconseguir la devolució de les despeses de constitució de la hipoteca (notaria, gestoria, registre i taxació) i els imports corresponents a la comissió d’apertura arran de la sentència del TJUE que obre la porta a reclamar aquest imports.

llegir més...