Advocat/da

Pilar Casas

Advocada al Col·lectiu Ronda des del 2019 adscrita al despatx de Tarragona, amb més de deu anys d'exercici professional, i especialitzada en Dret del Treball i la Seguretat Social. Actualment dedicada especialment a tot el relacionat amb temes de Seguretat i Salut laboral: prestacions, accidents de treball i malalties professionals, danys i perjudicis, recàrrecs, subsidis i/o ajuts, discapacitats,...

Al llarg de la meva trajectòria professional m'he especialitzat en dret de danys, violència de gènere, família, estrangeria, civil (desnonaments, execucions hipotecàries,...) i penal.

Sempre he estat vinculada a moviments socials i sindicals. Actualment formo part i en soc sòcia cofundadora de l'Associació DHIDES de Tarragona (Dones i Homes per la Igualtat i el Desenvolupament) des de la que duem a terme actuacions dirigides a la protecció, defensa i acompanyament a dones i filles/fills víctimes de violència de gènere, però també assessorament i acompanyament laboral i vital; i de l'Associació Societat Humana de Tarragona, per la defensa dels drets humans. Tinc una marcada ideologia feminista, verda i d'esquerres.

Especialitats

Formació

Despatxos

Tarragona Rambla Nova, 47, 2on 2a Tel. 977 23 22 44 / Fax 977 25 49 53