Notícies i actualitat

Decret Llei 47/2020: mesures aplicables a les cooperatives catalanes

Tot i que el contingut del recent Decret Llei 47/2020 que més ha transcendit és el relatiu a les noves mesures de caràcter econòmic, el text també incorpora qüestions rellevants que poden afectar l’organització i el funcionament de les cooperatives catalanes

llegir més...

Ajuts per la gestió d’instal·lacions juvenils

El passat dia 25 de novembre es publicava el Decret Llei 47/2020 que incorpora, entre d’altres disposicions, un nou ajut extraordinari adreçat a les entitats, les empreses i les persones treballadores autònomes titulars o gestores d'instal·lacions juvenils.

llegir més...

Autònoms i microempreses: inscripció prèvia als ajuts extraordinaris

Des del proper dia 30 de novembre a les 9h i fins el 7 de desembre, a les 15h, els treballadors i treballadores autònomes poden realitzar la inscripció prèvia per poder accedir a futures convocatòries d'ajuts extraordinaris.

llegir més...

Nous ajuts per a autònoms, cooperatives i microempreses afectades per la Covid_19

La Generalitat ha posat en marxa una nova partida pressupostària de 20 milions d’euros com a ajut d’urgència per a les persones autònomes, cooperatives i microempreses afectades per l’impacte de la crisi de la Covid_19. Aquest nou ajut se suma a la línia que ja va ser aprovada pel mateix departament de Treball, Afers Socials i Famílies el mes de març passat i és compatible amb qualsevol altre ajut, prestació o subvenció destinat a la mateixa finalitat.

llegir més...

Tancament de negocis i pagament del lloguer

El passat dia 22 d’octubre va entra en vigor el nou Decret Llei 30/2020 que permet renegociar el preu dels lloguers als arrendataris de locals comercials obligats a romandre tancats o amb l’ús limitat per les mesures imposades per combatre la Covid-19

llegir més...