Notícies

El major cop contra Deliveroo

La resolució judicial avala l'actuació d'Inspecció de Treball que, a instàncies de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i l’associació RidersxDerechos i Col·lectiu Ronda va determinar l'existència de relació laboral entre els repartidors i l'empresa i obligava Deliveroo a abonar 1.3 milions en concepte de cotitzacions endarrerides.

llegir més...

Acciona a Nissan: acord de la majoria de la plantilla

440 treballadors i treballadores d’Acciona Facility Services i Acciona Multiservicios a Nissan han signat la seva adhesió a l’acord assolit entre l’empresa i les seccions sindicals d’UGT, CSIF i USOC, les dues darreres assessorades per Col·lectiu Ronda, per tal de posar punti final al conflicte iniciat amb l’acomiadament de tota la plantilla el passat mes d’agost.

llegir més...

Banc Sabadell haurà de retornar més d'un milió d'euros

El Tribunal Suprem ratifica la condemna contra Banc Sabadell obtinguda per Col·lectiu Ronda que obliga l'entitat a retornar a una clienta més d'un milió d'euros en concepte de danys i perjudicis per les liquidacions negatives causades per un swap hipotecari subscrit l'any 2008.

llegir més...

Autònoms i microempreses: inscripció prèvia als ajuts extraordinaris

Des del proper dia 30 de novembre a les 9h i fins el 7 de desembre, a les 15h, els treballadors i treballadores autònomes poden realitzar la inscripció prèvia per poder accedir a futures convocatòries d'ajuts extraordinaris.

llegir més...

Cas Dentix: més de 100.000 afectats/des

El tancament de les més de 300 clíniques Dentix, dedicades a la salut bucodental, i la petició de concurs de creditors per part de l’empresa amenaça el futur de les més de 100.000 persones afectades a tot l’Estat. En aquest article us donem consells sobre com procedir i us facilitem documentació per defensar els vostres drets.

llegir més...