Notícies

Obliguen Inmo Criteria a reconèixer el dret a compra del bloc de lloguer social de Porta Nord

Una sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància número 1 de L’Hospitalet de Llobregat ha reconegut el dret a compra dels veïns d'una promoció de 168 habitatges de lloguer assequible que InmoCriteria va construir en aquest barri del municipi del Barcelonès. La sentència considera que aquesta immobiliària de CaixaBank va actuar en contra del principi de bona fe en negar als veïns i veïnes de Porta Nord el dret a adquirir en propietat les seves llars transcorreguts 10 anys des de la signatura del contracte d’arrendament tot fent desaparèixer la clàusula del contracte que ho permetia.

llegir més...

Demanda per l'incompliment de la sentència que obliga l'IMET a augmentar la flota de taxis adaptats

«L'IMET s'ha apuntat a aquest imperi on cap normativa sobre discapacitat s'està acomplint, i té una actitud molt lamentable, tant si és per mala fe com per ineptitud", va explicar en roda de premsa Antonio Centeno en nom del col·lectiu afectat per la manca de taxis adaptats a la ciutat de Barcelona. La roda de premsa, celebrada a Barcelona el 18 de juny, servia per presentar la interposició, per part de Col·lectiu Ronda, de la  demanda d'execució per incompliment de sentència per part de l’Institut Metropolità del Taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (IMET) d'augmentar la flota de taxis adaptats a la ciutat.

llegir més...

Condemnen Caprabo a indemnitzar un treballador per no adaptar correctament el seu lloc de treball

El Jutjat Social 28 de Barcelona ha imposat a CAPRABO l’obligació d’indemnitzar un dels seus treballadors amb 6.251 € i destinar-lo a un lloc de treball adequat a les seves condicions físiques després de valorar que l’empresa vulnerava els seus dret fonamentals.

llegir més...

Absolts els intèrprets que van denunciar a xarxes la precarietat laboral de Planeta Impro

«Mai vam voler desprestigiar ningú. Tan sols denunciar una situació laboral real, sense cap expressió denigratòria» i per això «creiem que aquesta ha estat una demanda creada amb temeritat i mala fe» van comentar en roda de premsa el passat 11 de juny alguns dels integrants del grup de vuit persones demandades per la companyia Planeta Impro que els acusava de vulnerar el dret a l’honor per uns comentaris a xarxes socials sobre la precarietat laboral de l’empresa. El Jutjat de Primera Instància 30 de Barcelona va desestimar la demanda, al considerar que els comentaris estaven emparats pel dret a la llibertat d'expressió i també d'informació, per la seva veracitat.

llegir més...

E&Y condemnada a indemnitzar 130 inversors de Gowex amb més de 3 milions d'euros

A la sentència, l'Audiència Provincial valora que E&Y, en la seva condició d'assessor registrat de Gowex, va incórrer en una “conducta negligent omisiva, en no haver impedit la publicació d'una informació greument errònia sobre l'activitat i la situació patrimonial i financera de la societat ”.

llegir més...