Notícies

Demanda per la manca de taxis adaptats

Un grup de persones amb mobilitat reduïda ha interposat una demanda contra l’Institut Metropolità del Taxi per l’incompliment de la norma que obliga des del passat 30 de desembre de 2017 a que almenys el 5% dels taxis que operen a l’àrea metropolitana de Barcelona siguin vehicles adaptats

llegir més...

Les persones afectades per Covid Persistent editen un document de preguntes freqüents

El passat dimecres, dia 17 de març, la Generalitat va presentar públicament el nou protocol de seguiment i tractament clínic de la simptomatologia i les patologies derivades de la infecció per la SARS-Cov-2 que afecten les víctimes de la Covid Persistent. La publicació del protocol era un compromís del Departament de Salut i que el col·lectiu d’Afectades i afectats persistents per la Covid 19 portava reclamant fa molt de temps. El passat mes de desembre la plataforma de suport mutu Col·lectiu d’Afectats i Afectades Persistents per la Covid-19 integrat per prop de 1500 persones i el Col·lectiu Ronda vam denunciar al desatenció i la vulnerabilitat de les persones amb Covid Persistent, mitjançant una concorreguda roda de premsa. La plataforma ha editat al mateix temps un document de preguntes freqüents per a persones afectades.

llegir més...

Tancament de centres de menors no acompanyats

Les plantilles dels centres SPE Nur (Santa Margarida de Montbui) i SPE Meraki (Sant Iscle de Vallalta),dedicats al servei d’acollida d’urgència a joves migrats sense referents adults al territori, es mobilitzen contra la decisió de l’empresa EDUVIC, responsable de la gestió d’ambdós equipaments, de tancar des del passat 26 i 28 de febrer els dos centres i acomiadar les 36 persones que hi prestaven servei.

llegir més...

Les subcontractes de Nissan faran vaga a partir del proper 19 d'abril

Les plantilles de Segula, Comsa, Carretillas Mayor, Aubay, Servi Securitas i Bartic Clan ocupades a les instal·lacions de Nissan han registrat preavís de vaga amb la intenció de paralitzar l’activitat productiva de la planta a partir del proper 19 d’abril.

llegir més...

Uralita també haurà d'indemnitzar els veïns de Cerdanyola i Ripollet

Primera sentència de Tribunal Suprem que fa responsable a Uralita per les malalties causades per l'amiant als veïns de la seva fàbrica a Cerdanyola afectats per les emanacions procedents d’aquesta instal·lació industrial, la major de l’empresa a l’Estat espanyol

llegir més...