Articles

Renda 2022

Durant el període establert per presentar la Declaració de Renda corresponent a l’exercici 2022, Col·lectiu Ronda posa a la vostra disposició un equip especialitzat que us pot ajudar a complir amb les vostres obligacions fiscals.

llegir més...

Una cooperativa per a la gestió d’uns lloguers justos

Les xifres ho diuen tot. En només un any i escaig de la seva posada en funcionament, Bloc Cooperatiu gestiona ja una seixantena de pisos de lloguer per a les sòcies que formen part d’aquesta cooperativa dedicada al lloguer just i accessible a la ciutat de Mataró. Una iniciativa única dins l’àmbit de l’habitatge cooperatiu.

llegir més...

8-M 2023

Un any més, un 8 de març més i una nova ocasió per recordar la pervivència de múltiples formes de discriminació i violència que per raó de gènere afecten les dones. Des de Col·lectiu Ronda donem suport a la Vaga Feminista convocada a Catalunya amb motiu del Dia Internacional de les Dones tancant els nostres despatxos, excepte Madrid, per sumar-nos a les reivindicacions d'aquesta jornada.

llegir més...

Coneixement cooperatiu

Coorganitzat per la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat) i la Secció de Dret Cooperatiu i de l'Economia Social de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), el Cafè Cooperatiu és un monogràfic que bimensualment difón coneixement sobre el model cooperatiu entre advocats i advocades, que té un enllaç on es poden recuperar tots.

llegir més...

Rendes Vitalícies: són adequades per a pensionistes i persones grans?

Les entitats financeres estan intensificant la comercialització de les anomenades rendes vitalícies, especialment entre els clients d'edat més avançada. Però és un realment un producte adequat per a la gent gran? Un article d'Òscar Serrano, especialista en Dret Bancari

llegir més...