Actualitat

Notícies Veure tot

Banco Popular: el TJUE fa front comú amb la banca

Els drets dels petits accionistes afectats per la resolució del Banco Popular s'han de supeditar “a l'interès general consistent a garantir l'estabilitat del sistema financer”. La justícia europea atempta contra el sistema comunitari de protecció dels consumidors de productes financers.

llegir més...

ArticlesVeure tot

1 maig 2022: alçar la veu

Deixats enrere els temps més durs de la pandèmia, la commemoració del Primer de Maig de 2022 es torna a constituir en ocasió immillorable per a la mobilització de la classe obrera i demostrar l'adhesió a una convicció sempre vigent: els drets es conquereixen, mai no són donats

llegir més...

He de signar la carta d’acomiadament?

Aquesta pregunta ens l’han fet incomptables vegades als nostres despatxos. I la qüestió pot arribar a tenir una certa transcendència a l’hora de posteriors impugnacions d’un possible acomiadament. Sobre aquesta pregunta i altres elements a revisar de la carta d’acomiadament parlem en aquest article.

llegir més...

Els nostres blogs

Publicacions

Veure tot

Guia informativa sobre l'amiant

L'amiant causa més de 2000 morts cada any a l'Estat espanyol. Però, tot i així, continua sent un gran desconegut per a la població. Per redreçar aquesta situació, l'Associació de Víctimes Afectades per l'Amiant de Catalunya (AVAAC) publica aquesta imprescindible «Guia informativa sobre els riscos de l'amiant», en col·laboració amb Col·lectiu Ronda, El Periódico de Catalunya i la Plataforma Cerdanyola 2000. 

El Col·lectiu Ronda

Una història coral que explica la trajectòria del despatx des del seu naixement i fins als nostres dies, des d'una col·lectivitat de professionals del dret, passant per un despatx típicament laboralista, ampliant-se a altres branques del dret i el cooperativisme, sempre al servei dels treballadors i de les classes populars.