Actualitat

Notícies Veure tot

Triodos: no hi haurà programa de recompra de CDA

L’entitat neerlandesa ha descartat executar el Programa de Recompra Restringida de Certificats de Dipòsits d’Accions (CDA) anunciat el passat mes de febrer com a conseqüència de «complicacions imprevistes» per activar-lo de forma simultània als 5 països on opera.

llegir més...

ArticlesVeure tot

Impugnació de places de l'Administració dins el procés d'estabilització

Entre els mesos de setembre i finals de 2022 es publicaran les Bases de les convocatòries de places en el marc del procés d’estabilització de l’ocupació temporal a l’Administració. És important conèixer quins són els nostres drets i com actuar si no estem d’acord amb la regulació d’aquestes bases o amb la valoració que es pugui fer dels mèrits aportats.

llegir més...

No, les vacances no es perden si estem de baixa

Si hi ha una pregunta que any rere any es repeteix quan arriba l’estiu és la de què passa si estem en situació d’incapacitat temporal quan arriba la data en què hauríem de començar les nostres vacances o si causem baixa mèdica mentre encara estem gaudint-les.

llegir més...

Els nostres blogs

Publicacions

Veure tot

Guia informativa sobre l'amiant

L'amiant causa més de 2000 morts cada any a l'Estat espanyol. Però, tot i així, continua sent un gran desconegut per a la població. Per redreçar aquesta situació, l'Associació de Víctimes Afectades per l'Amiant de Catalunya (AVAAC) publica aquesta imprescindible «Guia informativa sobre els riscos de l'amiant», en col·laboració amb Col·lectiu Ronda, El Periódico de Catalunya i la Plataforma Cerdanyola 2000. 

El Col·lectiu Ronda

Una història coral que explica la trajectòria del despatx des del seu naixement i fins als nostres dies, des d'una col·lectivitat de professionals del dret, passant per un despatx típicament laboralista, ampliant-se a altres branques del dret i el cooperativisme, sempre al servei dels treballadors i de les classes populars.